sâmbătă, 1 octombrie 2016

Ce avantaje aduce inchirierea in regim hotelier

Tot mai multe persoane se intereseaza de inchirieri in regim hotelier, deoarece acest sistem de cazare este foarte avantajos, renuntandu-se treptat la camerele de hotel si la serviciile acestora, care nu se ridica intotdeauna la nivelul asteptarilor. Pe langa faptul ca oaspetii se bucura de preturi mult mai mici in cazul apartamentelor inchiriate, exista suficiente avantaje care sa schimbe tuturor parerea despre unitatile de cazare clasice.

Propria bucatarie

Astfel, nu mai trebuie sa astepti ora de deschidere a bucatariei pentru a putea servi masa si nici nu trebuie sa te grabesti sa ajungi inapoi la hotel pentru a prinde ultimele minute ale bucatariei atunci cand te intorci din oras infometat. Datorita propriei bucatarii, oricine isi poate gati la orice ora, aspect ideal in special pentru familiile cu copii mici.

Mai multa distractie

De asemenea, sa te cazezi alaturi de prieteni poate fi mult mai distractiv, cand toata lumea isi petrece timpul in acelasi loc. Chiar daca multe hoteluri dispun de propriile apartamente, acestea sunt foarte costisitoare, nu au mai mult de 2 camere, iar spatiul este foarte restrans.

Spatiu suficient pentru toata lumea

O camera de hotel de dimensiuni mari se lauda cu cel mult 10-15 metri patrati, pe cand cea mai mica garsoniera care se poate inchiria in regim hotelier promite cel putin 25 de metri patrati. In plus, pentru pretul unei camere de hotel in inima Bucurestiului se poate alege un apartament cu 3 camere care sa promita conditii cel putin la fel de bune. Astfel, se pot caza pana la 6 persoane in conditii optime, iar toata lumea se poate bucura de spatiu suficient.

Conditii variate

Cei interesati de inchirieri in regim hotelier au la dispozitie conditii pentru toate gusturile si bugetele, de la apartamente echivalentul a doua, trei, patru sau cinci stele, toate fiind foarte avantajoase.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu