joi, 16 iunie 2016

Utilitatea peretilor despartitori

Peretii despartitori pot fi folositori in numeroase situatii, astfel ca sunt alesi ori de cate ori este nevoia atat in mediul comercial, cat si in spatiile rezidentiale. Acestia pot fi construiti din diferite materiale, insa este rolul angajatilor firmelor cu care se colaboreaza sa informeze clientii cu privire la toate caracteristicile fiecarui material, precum si care sunt avantajele si dezavantajele. Cu toate acestea, la fel ca in cazul tamplariei, PVC-ul este cel mai popular material, deoarece este foarte avantajos din mai multe puncte de vedere, fiind lider in categoria peretilor despartitori.

Pereti despartitori din PVC

In primul rand, costurile implicate de acesti pereti nu sunt mari, PVC-ul fiind un material ieftin, este accesibil pentru toate buzunarele si nici costul manoperei nu este unul ridicat, deoarece se monteaza cu usurinta in cel mai scurt timp de catre angajati.


Caracteristici

Acesti pereti presupun de fapt niste placi realizate din PVC, a carei suprafata poate fi personalizata dupa propriile gusturi, fiind asadar fie lucioasa, fie dura sau mata, iar grosimea placii variaza in functie de necesitati. De asemenea, acesti pereti despartitori din PVC sunt foarte des intalniti in cazul cladirilor de birouri pentru a delimita spatiul de lucru al fiecarui angajat, avand asadar o oarecare intimitate.


In plus, materialul este rezistent la foc, in sensul ca nu intretine focul si se stinge imediat, propunand o siguranta sporita fata de alte materiale. Chiar daca se afla in bataia directa a soarelui, peretii despartitori din PVC nu isi modifica culoarea si nu se deterioreaza, iar clientii isi pot alege orice nuanta doresc pentru a fi in ton cu design-ul spatiului in care se amplaseaza. Nu in ultimul rand, spre deosebire de lemn, PVC-ul nu se deterioreaza cu usurinta si nici nu poate fi infestat cu insecte, iar daca este stropit cu apa nu isi modifica structura.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu