luni, 10 octombrie 2016

Mai nou, mecanicii folosesc camere pentru inspectii auto

Orice mecanic auto care este cu adevarat profesionist ar trebui sa dispuna de o camera inspectie auto, intrucat cu ajutorul acestora au posibilitatea de a detecta chiar si cele mai complexe defectiuni ale masinilor, avand parte de o vizibilitate foarte buna in locuri care in alte conditii ar fi fost imposibil de studiat. Astfel de produse sunt disponibile la iUni, la cele mai bune preturi, modelele fiind variate, in functie de necesitati si buget. In plus, clientii au chiar posibilitatea de a testa aceste dispozitive in cadrul showroom-ului iUni, pentru a se asigura ca sunt exact ceea ce cauta.

Avantaje

Un aspect foarte important este faptul ca o camera pentru inspectie auto este rezistenta la apa, dar si la mizerie, murdarie sau praf, in timp ce distanta focala e de pana la 8 cm. In plus, acestea dispun de o lanterna incorporata, iar luminozitatea acesteia este controlata cu usurinta dintr-un buton, dar si de un sezonr de stabilitate, astfel incat imaginile capturate sa fie la cea mai buna calitate. De asemenea, acestea pot fi transferate cu usurinta pe laptop, tableta sau telefon, fiind urmarite cu usurinta. Durata de functionare este de pana la 2 ore, in timp ce alimentarea se face cu baterii clasice de tip AA, astfel ca nu mai este nevoie de reincarcarea dispozitivului.

Beneficii iUniAsadar, cu ajutorul unei camere de inspectie auto pot fi accesibile cele mai stramte locuri, iar specialistii se asigura de buna functionare a fiecarei piese a masinii. Clientii care aleg iUni se bucura de transport gratuit la comenzile a caror valoare depasesc 499 de lei, iar daca nu sunt multumiti de produse, le vor putea returna in decurs de 14 zile. De asemenea, la iUni preturile pentru acestea variaza de la 110 lei pana la 930 de lei, in cazul celei mai performante, fiind si multe modele de mijloc.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu